SPA

Nyt full avslapning på Hankø

Vårt SPA

Ta vare på din kropp gjennom bad, behandlinger, god mat og spa på idylliske Hankø. Spa er en totalopplevelse av velvære. Det skal være en oase i hverdagen hvor du kan hente nye krefter, slappe av, bli begeistret og gjenfinne livsgleden. Både kropp og sjel vil komme hjem med fornyet kraft etter et spaopphold på Hankø.

Alle gjester med spa behandlinger får utlevert badekåpe i spa resepsjonen.
Vi har 15 behandlingsrom, svømmebasseng, boblebad, badstu, tyrkisk dampbad (Hammam), trimrom, yogasal (på forespørsel) og spinningsal og hvilerom.

Vi benytter produkter fra Rå Skincare som;

er en førsteklasses hudpleieserie hvor aktive ingredienser er formulert inn i parfymefrie og lett syrlige pH-balanserte baser. Dette i kombinasjon med at vi tilsetter svært lite konserveringsmidler og andre irriterende stoffer, gjør produktene svert milde og hudvennlige.

        Vi kombinerer naturlige ingredienser med innovative lab-utviklede som alle er bevist trygge, og som gir gode resultater på huden. De fleste ingrediensene vi bruker er såkalte hudlignende ingredienser, som for eksempel aminosyrer, hyaluronsyre, squalane, niacinamide, melkesyre, peptider og sink for å nevne noen få. Hudlignende ingrediensene kan være naturlige eller syntetiske, men de har til felles at de finnes i lignende substanser naturlig inne i kroppen og i huden vår. De tolereres derfor godt av huden og gir samtidig svært god effekt. Mangen av ingrediensene er potente antioksidanter, som beskytter huden mot frie radikaler, har antiinflammatorisk effekt og som beskytter hudcellene mot nedbryting og tidlig aldring.

 Våre produkter er fri for hormonforstyrrende og/eller potensielt skadelige ingredienser. 

Ler mer om 

Åpningstider Spabehandlinger
  • Mandag – lørdag 09:00 – 18:00
  • Søndag 09:00 – 15:00
Åpningstider basseng og badstuer
  • Alle dager 07:00 – 19:00

Kontakt oss på tlf: 69 38 28 50 eller spa@hankohotell.no.

Planlegger du et besøk til Hankø?

Besøk Hankø Hotell i Fredrikstad!

Planlegger du å besøke Fredrikstad og den vakre øya på Hankø? Du er hjertelig velkommen på vårt hotell!

Hankø Hotell & Spa har 102 hotellrom, 180 sengeplasser, en stor konferanseavdeling, spa, idrettshall, tennisbane, fotballbane, minigolf og en variert aktivitetsmeny. Vi holder åpent hele året og kan tilby flere fasiliteter og populære eventer året rundt.

Besøk oss på Hankø og opplev roen, stillheten og skjønnheten øya byr på!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle