Trang Fødsel

Det er få band som har bidratt med så mange norske hits som Trang Fødsel. Låter som «Kursiv, «Drømmedame», «Hippie» og «Fredag» er blitt allemannseie med melodier og vokalharmonier som sitter rett i øret, og ikke minst med de lune og ironiske tekstene. Fredag 5. juli spiller de i hotellhagen på Hankø!

Trang Fødsel har klart kunststykket å ta den norske folkesjelen på kornet. De slo igjennom med «Kursiv», som fylte alle Norges radioer en gang i 1997, og ble raskt kjent som eminente entertainere som fylte konsertsaler og festivalscener fra Lindesnes til Longyearbyen. Siden debutalbumet Hybel har bandet har gitt ut fem plater, inkludert samleplata De Aller Beste. 

Å oppleve Trang Fødsel på konsert er alltid en fest, med en perlerad av låter du kan – enten du er klar over det eller ikke. Vokalist Hans Petter Aaserud står i spissen for et energisk lag av musikere som leverer en schlachtplate av popharmonier, rockedriv og slentrende jazz-eleganse med like stort overskudd. Aaserud er også en av Norges fremste låtskrivere, og har skrevet og produsert musikk for mange av Norges beste artister. I 2018 var han med i «Hver gang vi møtes», og siden da har Trang Fødsel dagene fulle av nye konserter og opptredener. 

Sommeren blir ikke helt den samme uten Trang Fødsel. Ikke vinteren heller, forsåvidt. 

Mat og overnatting

Det vil være salg av mat og drikke i Hotellhagen, på Hankø hotell og Hankø Seilerkro.
Mat og overnatting bestilles her , på telefon 69382850 eller booking@hankohotell.no

Hvis du skal ha overnatting kan du la være å kjøpe billett på ticketco og booke direkte på hotellet. Konsertbillett er da inkludert.
Har du allerede kjøpt billett og ønsker overnatting kan du oppgi billett-referansen til hotellet for å oppnå rabatt på 420,- for enkeltrom og 840,- for dobbeltrom.

Hvordan komme seg til Hankø
Bil: Kjør til Vikaneveien 405, 1622 Gressvik
Parker på den store p-plassen 50m fra fergen, betal med kort eller easypark.
Buss: Buss 115 Fra Fredrikstad til Hankøfergen
Personfergen tar 4 minutter til Hankø og koster 65 pr tur.

Del innlegg:

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle