Lørdag 10. mai kl. 17:00 inviterer vi til en eksklusiv ølsmaking på Seilerkroa, hvor du får oppleve hvordan smaker og historier smelter sammen i en uforglemmelig kveld. Martin Houge fra Nøgne Ø leder oss gjennom en reise i fem utvalgte øltyper, deres historie og hvordan de best kombineres med mat.
Fra kl. 17:00 – 19:00 dykker vi ned i bryggekunstens verden, hvor Martin deler sin ekspertise om øl, smak og bruksområder. Det serveres en spesialtilpasset ølplanke med fem retter, komponert av vår kjøkkensjef Øyvind Theodorsen, hvor hver rett er nøye tilpasset en øltype for en optimal smaksopplevelse.
Ta kontakt på booking@hankohotell.no for bestilling
Pris for ølsmaking: 395,- per person
Pris for 5-retters meny inkludert 1/2 glass øl til hver rett: 795,- per person
Alkoholfritt alternativ er tilgjengelig for alle retter.