Lørdag 10. mai kl. 17:00 inviterer vi til en eksklusiv ølsmaking på Seilerkroa, hvor du får oppleve hvordan smaker og historier smelter sammen i en uforglemmelig kveld. Martin Houge fra Nøgne Ø leder oss gjennom en reise i fem utvalgte øltyper, deres historie og hvordan de best kombineres med mat.

Fra kl. 17:00 – 19:00 dykker vi ned i bryggekunstens verden, hvor Martin deler sin ekspertise om øl, smak og bruksområder. Det serveres en spesialtilpasset ølplanke med fem retter, komponert av vår kjøkkensjef Øyvind Theodorsen, hvor hver rett er nøye tilpasset en øltype for en optimal smaksopplevelse.

Ta kontakt på booking@hankohotell.no for bestilling

Meny og priser

Meny

  • Blåskjell med ingefær, hvitløk, chili og kokosmelk – servert med Ginger juice
  • Eple- og IPA-braisert svinenakke med kremet potetpuré, rotfrukter og demi-glace – servert med IPA
  • Sjøkrepsbisque med ertepuré, porterkaramelisert torsk og søtpotetchips – servert med 4884 Blanc
  • Røkt reinsdyr med posjert Williamspære, rødløkskompott og skogsbærekrem – servert med Brown Ale
  • Konfektkake med sjokoladeganache, porter og bringebærmousse – servert med Porter

Pris for ølsmaking: 395,- per person
Pris for 5-retters meny inkludert 1/2 glass øl til hver rett: 795,- per person

Alkoholfritt alternativ er tilgjengelig for alle retter.

Bestill bord