Spabehandlinger

Vi har et stort utvalg spabehandlinger, under kan du lese litt om de forskjellige og velge den som passer for deg. Har du spørsmål kontakt oss på telefon 69 38 28 50.

Ansiktsbehandlinger

Spa-Face mini (25 min)  kr 550
En kort oppfriskende ansiktsbehandling med rengjøring, peeling, massasje og ansiktskrem.

Spa-Face Vitamin Booster (50 min)  Kr 845
Denne ansiktskuren inkluderer rengjøring, peeling, dypvirkende maske, ansiktsmassasje og avsluttende ansiktskrem. For menn har vi spesielle produkter, og vi anbefaler att du som mann er nybarbert til din time.

Spa-Face luxus (80 min)  Kr 995
For deg som ønsker det lille ekstra. Rengjøring under damp, peeling, dypvirkende maske, hånd eller fot massasje og hodebunnsmassasje. Avsluttes med ansikts- og øyekrem.


Hode-, hånd- & fotmassasjer

Spa – Fot & håndmassasje (50 min)  Kr 945
Fotbad og håndmassasje — den komplette behandlingen som gir deg ”nye” hender og føtter. Etter en god skrubb utføres massasje med en selvvarmende maske som bedrer sirkulasjonen og gjør huden silkemyk.

Klassisk fotmassasje (25 min)  Kr 495
For trette og slitne føtter som trenger litt ekstra pleie.

Topp relax (20 min)  Kr 540
En kort oppfriskende nakke- og hodemassasje som avsluttes med ansiktsmassasje.

Rygg- og fotmassasje (50 min)  Kr 945
En eksepsjonell behandling for å koble av fra daglige stress og press. Rygg-, nakke- og fotmassasje for å behandle spente og ømme muskler, tretthet, stress, søvnløshet mm.


Kroppsbehandlinger

Trouville (50 min)  Kr 1295
Rensende peeling innleder denne deilige, avslappende massasjen som utføres med aromatiske oljer.

Hankø Mineralbehandling (80 min)  Kr 1 495
Vitaminer og mineraler for kropp og ansikt. Vi bruker Aloe Vera leireinnpakning som er en detox, utrensende og smertedempende leiremaske. Den påføres hele kroppen. Du vil få en god ansiktsrens med skrubb og massasje mens du ligger innpakket i kroppsmasken og varmeteppe. Det hele avrundes med en mykgjørende massasje for kroppen.

Hankøs Luksusbehandling(180 min)  Kr 2 350
Føl deg som konge eller dronning for en dag med vår mest omfattende behandling! Behandlingen starter med en full kroppspeeling, påfulgt av full massasje (valgfri metode). Deretter ansiktsbehandling, og som prikken over i-en en herlig fot & håndmassasje.

Hankø Steinbehandling (75 min)  Kr 1 395
Denne behandling gir en fantastisk avslapping i vår stadig mer stressende hverdag. Lavasteiner i kombinasjon med eteriske oljer har vært brukt av naturfolk i hundrevis av år. Hemmeligheten er at disse stenene holder ekstra lenge på varmen, stimulerer energimeridianer og gjenoppretter balansen i kroppen, samt gir en dypt virkende behandling på ønskede punkter.

Klassisk massasje (50)               Kr 945
En kyndig massør tar hånd om deg i en full kroppsmassasje der stive og støle muskler får sitt.

Aromamassasje (50/80 min)  Kr 875/1 285
En oppmykende og avslappende massasjebehandling med aromatisk olje, som tilpasses etter dine behov og ønsker.

Rygg & fot massasje (50 min)  Kr 945
En eksepsjonell behandling for å koble av fra daglig stress & press. Rygg-, nakke- & fotmassasje for å behandle spente og ømme muskler. For å  bekjempe tretthet, stress, søvnløshet mm.

Samtlige pakker og behandlinger inkluderer fri adgang til basseng, jacuzzi, badstuer, hammam og trimrom. Man kan oppgradere behandlinger i pakker mot tillegg i pris. Avbestilling av behandling må skje minimum 24 timer før avtalt tid, ellers må timen betales i sin helhet.