Restaurant Trouville

Vår à la carte restaurant Trouville er åpen fredager og lørdager fra 18:00 - 22:00 (kjøkkenet stenger kl 21:00)
Vår à la carte restaurant Trouville holder åpent fredag og lørdag fra 18:00 - 22:00

Meny vår 2024

Vår à la carte restaurant Trouville holder normalt åpent fredag og lørdag fra 18:00 – 22:00
(kjøkkenet stenger kl 21:00), men vil være stengt i mai og juni grunnet arrangementer. I denne perioden vil Hankø Seilerkro fungere som vår à la carte restaurant.

Forretter 

PEPPERSTEKT KAMSKJELL 235,- 
Blomkålkrem, mango chutney og skalldyr bisque.       
Allergener: skalldyr 

APPELSIN- og VANILJETREKT SMÅLØK 145,- 
Blomkålkrem og mango chutney, vegetar.

FERMENTERT GULROTSUPPE 185,- 
Røkt gulrotkrem og oksekompott 
Vegetar: uten oksekompott 
Allergener: melk, gulrot 

Mellomrett 
CHAMPAGNE GRANITÉ 149,- 
Hvilerett for å rense ganen mellom forrett og hovedrett. 

Hovedretter 

HJORTERULADE MED PARMASKINKE OG KALVEFARSE 465,-  
Kremet pastinakk, stekt kongeøsterssopp, rødvinstrekt småløk, druesaus,  
og duchessepotet med smak av trøffel. 
Allergener: melk, egg 

KREMET PASTINAKK 295,- 
Stekt kongeøsterssopp, rødvinstrekt småløk, druesaus, 
og duchessepotet med trøffel. Vegetar.
Allergener: melk, egg 

BAKT KVEITE 465,-  
Søtpotetkake med kremet selleri. Auberginekompott med aprikos, grønn asparges. 
og demi glace med smak av lakris og stekt chorizo.
Allergener: fisk, melk, sulfit 

SØTPOTETKAKE 295,-
Søtpotetkake med kremet selleri. Auberginekompott med aprikos, grønn asparges, 
rødvinstrekt småløk og druesaus.Vegetar.
Allergener: fisk, melk, sulfit 

SVINEFILET 365,- 
Auberginkompott m/ aprikos, pastinakk-krem, saltbakt banansjalott og
stekt portobellosopp med demi glace. 
Allergener: melk 

Desserter 

APPELSINSORBET MED MANDARIN NAPOLEON KREM 205.- 
Crispy filo med honning og karamelliserte pistasjnøtter. 
Allergener: egg, melk, nøtter 

SJOKOLADEGANACHE KONFEKTKAKE MED KARAMELLMOUSSE 215,- 
Sitrusmarinerte bær og salt marengs. 
Allergener: melk, egg, gluten, spor av nøtter.

5-retters meny

PEPPERSTEKT KAMSKJELL 
Blomkålkrem, mango chutney, skalldyr bisque.       
Allergener: skalldyr  

FERMENTERT GULROTSUPPE 
Røkt gulrotkrem, oksekompott 
Vegetar: uten oksekompott 
Allergener: melk, gulrot 

CHAMPAGNE GRANITÉ 
Hvilerett for å rense ganen mellom forrett og hovedrett. 

HJORTERULADE MED PARMASKINKE OG KALVEFARSE 
Kremet pastinakk, stekt kongeøsterssopp, rødvinstrekt småløk, druesaus,  
og duchessepotet med smak av trøffel. 
Allergener: melk, egg 

APPELSINSORBET MED MANDARIN NAPOLEON KREM 
Crispy filo med honning og karamelliserte pistasj nøtter. 
Allergener: egg, melk, nøtter 

4-retter 905,- 
5-retter 995,- 

Drikkemeny

Champagne / Musserende
Bollinger Spècial Cuvèe Brut 1975,-  
Moet & Chandon Impèrial Brut 1650,-
Salasar Crèmant De Limoux 790,-
Casa Cavanelli Prosecco Brut 595,- Gl 145,-

Rosevin
Meinklang Pinot Noir 750,-

Hvitvin 
Husets Hvitvin Mud House – Sauvignon Blanc 645,- Gl 145,- 
Willa Wolf Riesling Trocken 645,- Gl. 145,- 
Domaine De Vauroux Chablis 945,-
De Ladoucette Pouilly Fumè 995,-
Sautereau Sancerre 995,- Carillon Chass Montrachet 1995,-

Rødvin
Husets Rødvin Mud House – Pinot Noir 645,- Gl 145,-
Baron De Ley Reserva 775,-
Castello Vicchiomaggio Chianti Classico Riserva Asgostini Petri 895,- 
Marques De Vitoria Gran Reserva 995,-
Biscardo Amarone Docg Classico 1095,-

Dessertvin glass 6 cl 95,-
Fonseca Bin No. 27 
Geil Bechtheimer Beerenauslese Rieslaner
Egge Gård Iseple

Vinpakke 3 – glass 495,-
Vinpakke 4- glass 640,-
Vinpakke 5 – glass 775,-

Øl/brennevin
Akevitt gl. 135,-
Hansa Borg 0,33 99,-
Sol 0,33 99,-
Pærecider 115,-

Alkoholfritt
Mineralvann 0,33 54,-
Cola, Cola Zero, Sprite, Fanta 54,-
Ballholm eplejuice 65,-
Clausthaler 74,-
Sparkling wine 0% Dr. Lo non alcoholic 95,-


Del innlegg:
nb_NONorwegian

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle