Verden i glasset

Opplevelser

Verden i glasset

Lær å smake vin

Har dere lyst til å lære litt generelt om vin, smaksteknikk og hvordan vi skiller de ulike vinene fra hverandre er dette smakingen for dere.
Her smaker vi på to hvite og to røde viner og lærer om de ulike druetypene, litt om de forskjellige vinlandene og om hvordan vi skal tenke for å kombinere vin til mat. Vi går også gjennom hvordan vi smaker på vinen og om glassets betydning.
En hyggelig og uformell smaking der vinglede er i fokus!

Lær å smake øl

Har dere lyst til å lære litt generelt om øl, ølets historie og de ulike ølstilene er dette smakingen for dere.
Her smaker vi på fem ulike ølstiler og lærer om ølbrygging, ølets historie og om hvordan vi skal tenke for å kombinere øl til mat.
Ølet vi smaker er norsk håndverksøl.
En hyggelig og uformell smaking der ølglede er i fokus!

Ost og vin

En klassiker vi aldri blir lei. Et fransk ordtak sier at ost får vinen til å synge, og det er ingen tvil om at kombinasjonen er fantastisk. Allikevel er det noen feller man kan gå i, da ikke alle viner passer like godt til ost.
På denne smakingen tester vi ulike viner mot ost og lærer om hva vi skal ta hensyn til når vi skal kombinere ost og vin.
Ost- og vinkvelden blir aldri mer den samme!

Akevittsmaking

Aqua Vitae – livets vann- er det nærmeste vi kommer en nasjonaldrikk i Norge og den har røtter langt tilbake i historien.
På denne smakingen tester vi fem ulike akevitter og lærer om akevittens historie og hvordan den produseres. Vi lærer om hva slags mat akevittene passer til og om de ulike urtenes betydning.
En smaking for alle som er glad i Norges gyldne dråper!

Passer for: 8 til 100 personer

Tidsbruk: ca 1,5 til 2,5 timer

Pris: På forespørsel

Planlegger du et besøk til Hankø?

Besøk Hankø Hotell i Fredrikstad!

Planlegger du å besøke Fredrikstad og den vakre øya på Hankø? Du er hjertelig velkommen på vårt hotell!

Hankø Hotell & Spa har 102 hotellrom, 180 sengeplasser, en stor konferanseavdeling, spa, idrettshall, tennisbane, fotballbane, minigolf og en variert aktivitetsmeny. Vi holder åpent hele året og kan tilby flere fasiliteter og populære eventer året rundt.

Besøk oss på Hankø og opplev roen, stillheten og skjønnheten øya byr på!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle