På Hankø Hotell & Spa er vi stolte av maten vår. Vi tilbyr alt fra standard 3-retters middager basert på dagens råvarer, til store sjømatsbuffeter. 

Vårt fantastiske kjøkken og våre matopplevelser må oppleves. Vi har årelang tradisjon med å servere tradisjonelle så vel som kulinariske retter. Vårt fantastiske julebord trekker mange gjester hvert år, og temakvelder som skalldyraften og grillaften har gledet våre gjester i mange år. For spesielle anledninger foreslår vi en av våre gode festmenyer.  Be om pristilbud

 • 3-retters middag: Kr 495,- per person
  Dagens 3-retters middag blir laget av sesongens og dagens råvarer. 3-retters middag er inkludert i våre kurspakker, halv og helpensjon og flere av våre spa pakker
 • Hankøs Grillbuffet: Kr 695,- per person
  Vår store grillbuffet består av flere forskjellige typer kjøtt, fisk og fulg. Flere forskjellige typer salater, dressinger, sauser og brød er også inkludert i grillpakka, det samme er dessert og kaffe.
 • Hankøs Sjømatgilde: Kr 795,- per person
  Vårt sjømatgilde inneholder det meste av havets delikatesser og er et festmåltid som kan nytes sammen med gode venner eller kollegaer.
  Dessert og kaffe er også inkludert.
 • Julebord: Fra kr 795,- per person (uten overnatting)
  Vårt julebord trekker gjester fra fjern og nær, her tør vi å påstå det er ingenting som mangler på menyen som hører en tradisjonell julebordsfeiring til.
 • Seilerkroa: a La Carte meny
  Vakkert beliggende ved vannkanten med utsikt over Hankøsundet ligger Seilerkroa. Vår sommerrestaurant har a la carte meny fra mai til august. Vi kan friste med levende musikk og høy stemning hele sommeren. Gjestehavnen er kun noen meter unna. Kan også benyttes til lukkede selskap vår og høst.