Veibeskrivelse

Finn veien til oss!

Veibeskrivelse

Lurer du på hvordan du kommer deg frem til vårt hotell? Nedenfor vil du finne veibeskrivelser fra Oslo, Svinesund, via GPS og offentlig kollektivtransport.

Veibeskrivelse Oslo – Hankø

Kjør E6 sørover mot Gøteborg fra Oslo. Når du kommer til Råde svinger du av til RV 110 og kjører mot Fredrikstad. Kjør gjennom Råde sentrum og i ca 10 min til du kommer til RV 116 og skilt mot Engelsviken og Saltnes. Kjør i ca 5 min til du kommer til et skilt der det står Hankø – Vikane og RV 117. Kjør i ca 5 min til du kommer ned til vannet og parker på parkeringsplassen på Vikane. Husk å betale på parkeringsautomat. Fergen (avg.belagt) går kontinuerlig og bringer deg over til Hankø på 3 minutter. Ønskes det transport til hotellet så gi beskjed til fergen.

Veibeskrivelse Svinesund – Hankø

Følg E6 nordover mot Oslo. Ta av fra riksvei 109 og følg skilt mot Fredrikstad. I sentrum av Fredrikstad følg skilt mot Oslo, riksvei 110. Kjør i ca 5 min. Sving til venstre mot Engelsviken og Saltnes, riksvei 116. Sving til venstre mot Hankø og Vikane, riksvei 117. Kjør i ca 5 min til du kommer ned til vannet og parker på parkeringsplassen på Vikane. Husk å betale på parkeringsautomat. Fergen går kontinuerlig og bringer deg over til Hankø på 3 minutter.Ønskes det transport til hotellet så gi besjed til fergen.

GPS

Kjør til Vikaneveien 405 – kommer til parkeringsplasser og fergen til Hankø.

Offentlig kommunikasjon

Ta bussen til Hankø direkte fra Fredrikstad jernbanestasjon. Borg Buss, rute 115, Fredrikstad – Øyenkilen-Vikane(Hankø) Bussen har timesavganger, og også oftere i rushtiden, reisetid ca 30-40 minutter.

Sjekk kollektivtransport til Vikane/Hankø via Fredrikstad :

www.nsb.no
www.ostfold-kollektiv.no
www.flybussekspressen.no
www.nettbuss.no

Taxi tlf: 02600

Planlegger du et besøk til Hankø?

Besøk Hankø Hotell i Fredrikstad!

Planlegger du å besøke Fredrikstad og den vakre øya på Hankø? Du er hjertelig velkommen på vårt hotell!

Hankø Hotell & Spa har 102 hotellrom, 180 sengeplasser, en stor konferanseavdeling, spa, idrettshall, tennisbane, fotballbane, minigolf og en variert aktivitetsmeny. Vi holder åpent hele året og kan tilby flere fasiliteter og populære eventer året rundt.

Besøk oss på Hankø og opplev roen, stillheten og skjønnheten øya byr på!

nb_NONorwegian

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle