Fakta og Fasiliteter

Hva får du på Hankø Hotell?

Fakta og Fasiliteter

Fakta og fasiliteter på Hankø: På hotellet finnes en rekke fasiliteter, blant annet 4 tennisbaner, egen strand, fotballbane, Hankøhallen (som er hotellets egen sportshall), og ikke minst vårt SPA-anlegg. Ønsker du en spesiell ramme for bryllupsfeiring, bursdag, firmatur eller en romantisk weekend? Her på vakre Hankø ligger forholdene tilrette.

Internett trådløst

Alle våre gjester har fri tilgang til trådløst internett på hele hotellet.

Spa-avdeling

Vår Spa avdeling kan tilby behandlinger for både kropp og sjel. Vi har hele 13 behandlingsrom, mindzone, spinningsal og egen relax-avdeling.

Trimrom

Hotellet har et velutstyrt trimrom som står til disposisjon for alle hotellets gjester. Rommet har utsikt til basseng og boblebad.

Uteaktiviteter

I hotellhagen finner du tennisbaner, et hyggelig minigolf anlegg, samt en bocciabane. Vi har kano, kajakk og sykkel til utleie. Alle gjester kan be om et gratis turkart i resepsjonen for å utforske den flotte naturen på Hankø, husk gode tursko.

Resepsjonen

Resepsjonen er hjertet i vårt hotell. Vår resepsjon er alltid betjent av våre blide og glade resepsjonister som står parat til å løse store og små problemer. Trenger du hjelp med prosjektor, eller har lyst på noe å spise? Snakk med resepsjonen.

Restauranter og barer

Hos oss skal du ikke behøve å gå sulten eller tørst. Vårt kjøkken er godt kjent for sin gode mat. Vi serverer retter fra vår smårettsmeny fra 11:00 – 18:00 hver dag. Bestill i resepsjonen. Se forøvrig en mer detaljert beskrivelse av vår restaurant tilbud via linken på venstre side.

Svømmebasseng

Vi har både stort basseng for lek og boblebad for rekreasjon og avslapping. I både herre- og damegarderoben finner du tørrbadstu og tyrkisk badstu (Hammam).

Tilgang til vår bade- og relaxavdeling er inkludert for alle boende gjester og besøkende som har bestilt spa-behandling. Barn må være under tilsyn av voksne.

Priser inngang basseng:
Barn 175,-
Voksen 245,-
Familie inntil 4 personer 490,-

Planlegger du et besøk til Hankø?

Besøk Hankø Hotell i Fredrikstad!

Planlegger du å besøke Fredrikstad og den vakre øya på Hankø? Du er hjertelig velkommen på vårt hotell!

Hankø Hotell & Spa har 102 hotellrom, 180 sengeplasser, en stor konferanseavdeling, spa, idrettshall, tennisbane, fotballbane, minigolf og en variert aktivitetsmeny. Vi holder åpent hele året og kan tilby flere fasiliteter og populære eventer året rundt.

Besøk oss på Hankø og opplev roen, stillheten og skjønnheten øya byr på!

nb_NONorwegian

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle