Nyttige tips / huskeliste

Bekreftelsen
Etter at du har bestilt et konferanseopphold hos oss vil du innen kort tid motta en skriftlig bekreftelse. Husk at bekreftelsen må signeres og returneres til oss for at bestillingen skal være gyldig. Vi vil i samarbeid med dere skreddersy Deres konferanse og komme med nyttige tips slik at oppholdet deres blir akkurat som ønsket.

Navnelister
Fyll ut navneliste på de deltakerne som skal overnatte og send oss i god tid før ankomst. Dette for at vi skal kunne gi dere en så god service som mulig ved ankomst.

Møtet
Hva er hensikten med møtet ditt? Vi hjelper deg mer enn gjerne med å planlegge møtet slik at du får best mulig utbytte av din møteinvestering. Vi har lang erfaring innen planlegging og gjennomføring av møter, og stiller gjerne vår kompetanse til din disposisjon.

Har du tenkt på Icebreakers? Hvordan møterommet skal settes opp? Hva du trenger av hjelpemidler etc.

Et vellykket møte bør ikke koste noe ekstra.

Agenda
Husk at hotellets måltider serveres til faste tider. Ta høyde for dette når agendaen utarbeides.
Når behøver gruppen energipauser?
Hvor lenge skal møtene vare?
Vi hjelper gjerne til med å legge opp pausene for å sikre et optimalt resultat.

Sykdommer og allergier
Er det noen i gruppen som er matallergikere eller har en sykdom som hotellet må være oppmerksomme på? Gi beskjed så vi kan tilrettelegge oppholdet på best mulig måte.

Hva med en foredrink?
Har du lyst til å samle gruppen til en foredrink føre middagen? I så fall kan du reservere en av våre koselige salonger til din gruppe. En perfekt måte å samle troppene før middagen – og ikke minst en god måte å løse opp stemningen på.

Middagen
Hos oss serveres det en velsmakende dagens 3-retters pensjonsmiddag hvor menyen er fastsatt av vår kjøkkensjef på forhånd. Ønsker du å bytte ut middagen til en alternativ festmeny kan vi tilby en spennende rikholdig meny. Ta kontakt for tilbud. Det er også viktig at vi på forhånd får beskjed om gruppen ønsker en spesiell måte å sitte på i restauranten.

Vin til middagen
Ønsker du at vår hovmester skal anbefale en vin som passer til kveldens meny? I så fall hjelper vi gjerne til med det. Skal drikken til middagen føres på fellesregningen eller skal hver og en deltaker betale for egen drikke?

Etter middagen
Avslutt kvelden i Garnholmen hvor vårt band spiller opp til dans. Ønskes det en avec til kaffen er det en fordel om dette bestilles på forhånd, slik at det står klart når gruppen kommer ut fra middagen. Også her er det greit å avklare på forhånd om drikke skal på fellesregning eller om det skal betales individuelt. Vi er også behjelpelige med å lage bonger som kan deles ut til deltakerne.

Hva med en aktivitet?
Ønsker du samle deltakerne før, under eller etter konferansen til en aktivitet? Vi kan tilby en rekke aktiviteter som i tillegg til å fremme samholdet i gruppen, også får frem latter og glede. Vi har aktiviteter som tilpasses alle nivåer, og dette vil garantert sette en spiss på møtet.