Matopplevelser

Matopplevelser

Hankøs fantastiske kjøkken og matopplevelser må oppleves. Vi har årelang tradisjon med å servere tradisjonelle så vel som kulinariske retter. Vårt fantastiske julebord trekker mange gjester hvert år, og temakvelder som skalldyraften og grillaften har gledet våre gjesteri mange år. For spesielle anledninger foreslår vi en av våre gode festmenyer.  Be om pristilbud

Julebord
Vårt julebord trekker gjester fra fjern og nær, her tør vi å påstå det er ingenting som mangler på menyen som hører en tradisjonell julebordsfeiring til!

Grillaften
Her grilles det skalldyr, fisk, og kjøtt i vår utendørs paviljong. Maten nytes ute i det fri med god drikke til. Et annet populært alternativ er å flytte grillaften ned på hotellets egen strand, Trouville.

Skalldyrbuffet
Her serveres det meste du kan tenke deg av deilige delikatesser fra sjøen

Festmenyer
For spesielle anledninger foreslår vi en av våre gedigne festmenyer, en helt utmerket måte å markere en hendelse på!

Seilerkroa
Vakkert beliggende ved vannkanten med utsikt over Hankøsundet ligger Seilerkroa. Vår sommerrestaurant har a la carte meny fra mai til august. Vi kan friste med levende musikk og høy stemning hele sommeren. Gjestehavnen er kun noen meter unna. Kan også benyttes til lukkede selskap vår og høst.