Konferanse

Tilbud konferanse på Hankø Hotell & Spa utenfor fredrikstad nært oslo med aktiviteter og mat

Konferansetilbud - Fra kr 1395,- per person i enkeltrom inkludert Smoothie Break

Konferansepakke fra kun kr 1395,- per person i enkeltrom inkludert Smoothie Break
Sjekk tilgjengelighet på ønsket dato

Konferansehotellet på øya

Vi åpnet hotellet i februar og har gode åpningskampanjer på kurs, konferanser, kick-off og events. Ta kontakt for å høre om hva vi kan tilby. 

Vi ønsker at dere skal få maksimalt utbytte av deres konferanse hos oss og kan tilby konferanselokaler og grupperom med kapasitet opptil 200 personer og trådløs wifi.

Vi legger stor vekt på å planlegge konferansen i forkant. Vår bookingavdeling vil sammen med deg planlegge oppholdet, slik at alle forventninger og krav oppfylles til det beste for deg som vår gjest på idylliske Hankø rett utenfor Fredrikstad.

Opplevelsen du får på Hankø er unik – unik mulighet til å utvikle samhold og teamarbeid i organisasjonen. Våre gjester setter stor pris på fellesarealer både innendørs og utendørs. Hotellhagen er et populært tilholdssted på solfylte ettermiddager og for eventer. Når høsten kommer, tennes peisene til stor glede for våre gjester. Med en rikholdig opplevelsesmeny, fokus på god mat og service håper vi arrangementet blir vellykket.  Ta kontakt med oss for spesialønsker.

Hvor har du fått kjennskap til oss?