Veibeskrivelse - Hankø Hotell

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse Oslo – Hankø

Kjør E6 sørover mot Gøteborg fra Oslo. Når du kommer til Råde svinger du av til RV 110 og kjører mot Fredrikstad. Kjør gjennom Råde sentrum og i ca 10 min til du kommer til RV 116 og skilt mot Engelsviken og Saltnes. Kjør i ca 5 min til du kommer til et skilt der det står Hankø – Vikane og RV 117. Kjør i ca 5 min til du kommer ned til vannet og parker på parkeringsplassen på Vikane. Husk å betale på parkeringsautomat. Fergen (avg.belagt) går kontinuerlig og bringer deg over til Hankø på 3 minutter. Ønskes det transport til hotellet så gi beskjed til fergen.

Veibeskrivelse Svinesund – Hankø

Følg E6 nordover mot Oslo. Ta av fra riksvei 109 og følg skilt mot Fredrikstad. I sentrum av Fredrikstad følg skilt mot Oslo, riksvei 110. Kjør i ca 5 min. Sving til venstre mot Engelsviken og Saltnes, riksvei 116. Sving til venstre mot Hankø og Vikane, riksvei 117. Kjør i ca 5 min til du kommer ned til vannet og parker på parkeringsplassen på Vikane. Husk å betale på parkeringsautomat. Fergen går kontinuerlig og bringer deg over til Hankø på 3 minutter.Ønskes det transport til hotellet så gi besjed til fergen.


GPS

Kjør til Vikaneveien 405 – kommer til parkeringsplasser og fergen til Hankø.


Offentlig kommunikasjon

Ta bussen til Hankø direkte fra Fredrikstad jernbanestasjon. Borg Buss, rute 115, Fredrikstad – Øyenkilen-Vikane(Hankø) Bussen har timesavganger, og også oftere i rushtiden, reisetid ca 30-40 minutter.

Sjekk kollektivtransport til Vikane/Hankø via Fredrikstad :

www.nsb.no
www.ostfold-kollektiv.no
www.flybussekspressen.no
www.nettbuss.no

Taxi tlf: 02600