Utleiehytter

Hytter til utleie på Hankø

Vi har 4 utleiehytter av ulik størrelse og beliggenhet. Hyttene har fra 2-3 soverom med enkel standard. Alle som leier hytte gjennom hotellet har tilgang til trim og bassengfasiliteter på hotellet. Utleieperiode fra mai-oktober.

Hytte 5

beliggende 50 meter fra tennisbanene og hotellet. Hytta har alt på et plan med 3 soverom (1 dbl rom, 1 med 2 enkeltsenger og 1 med køyeseng).

Hytte 4

beliggende 200 m fra hotellet ovenfor Tennisbanene.

Villa Sana

Sjarmerende Sveitservilla fra tidlig 1900 – tallet beliggende bak hotellet. 1. etg. består av stue, spisestue, kjøkken og bad med badekar. 2.etg. består av 3 soverom med totalt 7 sengeplasser.

Sjøbua

beliggende i vannkanten ved Seilerkroa. Dette er en liten koselig hytte, men hvor man er nødt til å gå ut og opp en trapp for å komme til soverommene. Man går gjennom det første soverommet (med 2 enkeltsenger) for å komme til soverom nr 2 (med dobbeltseng).

Hankø Sjøhytter

I 2019 bygges 19 Sjøhytter i Husebukta som består av 3 soverom og inntil 6 sengeplasser. Hyttene ligger helt nede i vannkanten med brygge rett utenfor terrassen. Hyttene har god kvalitet med 2 bad.