Utleiehytter

Sjøhytter i Husebukta

Sjøhytter til utleie på Hankø

Det er oppført 19 nye moderne sjøhytter i Husebukta (ca 200m fra fergeleie og 200 m fra hotellet), og anlagt en helt ny strand. Hyttene holder en meget høy standard, og er bygget på påler over vannet, så her kan du ta et deilig morgenbad rett fra verandaen. Hyttene har to eller tre soverom, to bad og en flott åpen stue og kjøkkenløsning med egen utgang til den flotte verandaen samt egen båtplass. Det er få destinasjoner som er mer populære enn Hankø som feriested. Med eget hotell (200m) med Spa, restauranten Seilerkroa ved havkanten, fotballbane, sandvolleyballbane, tennisbaner, minigolf og idylliske strender byr Hankø på et mangfold av aktiviterer og opplevelser samlet på en øy.

Ønsker du mer informasjon om priser og tilgjengelighet – Ta kontakt på booking@hankohotell.no eller 69 38 28 50.

Andre utleiehytter

Villa Sana

Sjarmerende Sveitservilla fra tidlig 1900 tallet beliggende bak hotellet.
1. etg. består av stue, spisestue, kjøkken og bad med badekar.
2.etg. består av 3 soverom med totalt 7 sengeplasser.

Planlegger du et besøk til Hankø?

Besøk Hankø Hotell i Fredrikstad!

Planlegger du å besøke Fredrikstad og den vakre øya på Hankø? Du er hjertelig velkommen på vårt hotell!

Hankø Hotell & Spa har 102 hotellrom, 180 sengeplasser, en stor konferanseavdeling, spa, idrettshall, tennisbane, fotballbane, minigolf og en variert aktivitetsmeny. Vi holder åpent hele året og kan tilby flere fasiliteter og populære eventer året rundt.

Besøk oss på Hankø og opplev roen, stillheten og skjønnheten øya byr på!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle