Restauranter og barer

Hvor vil du spise?

Restauranter og barer

Både frokost, lunsj og middag serveres i vår sjarmerende restaurant. Her har dere god utsikt til hotellets hage med paviljonger og blomster. Vi kan bespise selskap i alle størrelser, og tar gjerne imot en utfordring. Jubileer, bryllup, gallamiddager eller rett og slett en romantisk date for to. Hankø er stedet for de store matopplevelser, og våre restauranter & barer er perfekte lokaler for de minnerike anledninger.

Paviljongen

Vår spisesal «paviljongen» ble flyttet fra Oslo i 1885 til idylliske Hankø. Her har vi servert våre gjester i over 130 år. Mer spennende og tradisjonsrik bygning skal man lete lenge etter. Vi kan bespise over 200 gjester samtidig.

Trouville

Vår lille spisesal har vi døpt «Trouville». Her har vi kapasitet til å bespise ca 40 gjester fordelt på 2 mannsbord, langbord, eller hele selskap som ønsker å sitte for seg selv. Et eget platå danner en naturlig scene hvis du planlegger underholdning eller intimkonsert.

Garnholmen

I vår dansesal og bar har vi dans til levende musikk under høysesongen og spesielle arrangementer.

Baren er åpen fra klokken 18:00 – 02:30 fredag og lørdag. Ukedager til klokken 01.00.

Hagen

I vår nydelige hage kan vi by på aktiviteter som minigolf, badminton, tennis og boccia. Vi har egen grillhytte som brukes hele sommeren hvor vi kan bespise grupper opp mot 400 med grillmat eller havets retter.

Seilerkroa sommer restaurant

I gjestehavnen og kun noen meter fra fergeleiet ligger Seilerkroa. Dette historiske landemerke på Hankø har årelange tradisjoner med matservering og som samlingspunkt for lokalbefolkning og turister. Vi holder åpent i perioden fra mai – september, og serverer mat fra vår a’la carte meny. Vi kan også friste med live musikk på kaikanten ved anledninger. Bordbestilling på tlf. 69 33 25 35. Seilerkroa er nomalt kun åpent i helgene utenom høysesongen (skolens sommerferie).

Seilerkroa sommer restaurant

Våre stuer ligger i tilknytning til baren, og rommer ca 40 gjester hver.

Apalviken er utstyrt med stor peis, kongebilder og behagelige salonger.

Hankø Plads er utstyrt med deilige Chesterfield salonger og stor tv. Også her er det stor peis. Begge rommene kan reserveres til aperitiff/kaffe avec eller samling for større grupper.

Planlegger du et besøk til Hankø?

Besøk Hankø Hotell i Fredrikstad!

Planlegger du å besøke Fredrikstad og den vakre øya på Hankø? Du er hjertelig velkommen på vårt hotell!

Hankø Hotell & Spa har 102 hotellrom, 180 sengeplasser, en stor konferanseavdeling, spa, idrettshall, tennisbane, fotballbane, minigolf og en variert aktivitetsmeny. Vi holder åpent hele året og kan tilby flere fasiliteter og populære eventer året rundt.

Besøk oss på Hankø og opplev roen, stillheten og skjønnheten øya byr på!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.