Fakta og Fasiliteter

Fakta og fasiliteter på Hankø: På hotellet finnes en rekke fasiliteter, blant annet 4 tennisbaner, egen strand, fotballbane, Hankøhallen (som er hotellets egen sportshall), og ikke minst vårt SPA-anlegg. Ønsker du en spesiell ramme for bryllupsfeiring, bursdag, firmatur eller en romantisk weekend? Her på vakre Hankø ligger forholdene tilrette.

Internett trådløst
Alle våre gjester har fri tilgang til trådløst internett på hele hotellet

Spa-avdeling
Vår Spa avdeling kan tilby behandlinger for både kropp og sjel. Vi har hele 13 behandlingsrom, mindzone, spinningsal og egen relax-avdeling.

Trimrom
Hotellet har et velutstyrt trimrom som står til disposisjon for alle hotellets gjester. Rommet har utsikt til basseng og boblebad.

Uteaktiviteter
I hotellhagen finner du tennisbaner, et hyggelig minigolf anlegg, samt en bocciabane. Vi har kano, kajakk og sykkel til utleie. Alle gjester kan be om et gratis turkart i resepsjonen for å utforske den flotte naturen på Hankø, husk gode tursko.

Resepsjonen
Resepsjonen er hjertet i vårt hotell. Vår resepsjon er alltid betjent av våre blide og glade resepsjonister som står parat til å løse store og små problemer. Trenger du hjelp med prosjektor, eller har lyst på noe å spise? Snakk med resepsjonen.

Restauranter og barer
Hos oss skal du ikke behøve å gå sulten eller tørst. Vårt kjøkken er godt kjent for sin gode mat. Vi serverer retter fra vår smårettsmeny fra 11:00 – 18:00 hver dag. Bestill i resepsjonen. Se forøvrig en mer detaljert beskrivelse av vår restaurant tilbud via linken på venstre side.

Svømmebasseng
Vi har både stort basseng for lek og boblebad for rekreasjon og avslapping. I både herre- og damegarderoben finner du tørrbadstu og tyrkisk badstu (Hammam).

Tilgang til vår bade- og relaxavdeling er inkludert for alle våre gjester som har overnatting, eller som er på dagsbesøk i Spa. Barn får ikke bruke våre fasiliteter uten tilsyn av voksne.

 

Velkommen til Hankø Hotell & Spa