Hotellet

En perle på Hankø

Hankø Hotell & Spa

Når du kommer til Hankø og hotellet opplever du med det samme at hverdagens travelhet og bekymringer kommer i andre rekke. Her kommer din velvære først, og vi gjør alt for å imøtekomme dine ønsker og behov.

Når du synker ned i et varmt mineralbad og lukker øynene etter en dyptgående massasje. Når energien strømmer gjennom kroppen etter en yogaklasse, eller du hviler beina etter en spasertur i frisk luft. Det er hva det hele handler om.

En av Norges vakreste øyer

Ytterst i Oslofjorden

På Oslofjordens sydøstre side, vel en times kjøretur fra Oslo og ca. 15 minutters kjøretur fra Fredrikstad, ligger en av Norges vakreste øyer (3 min med personferge fra fastlandet). Her har vi vekket liv i gamle tradisjoner fra 1877 hvor Hankø Bad og Kystsanatorium ble bygget. Hit reiste kunstnere, grossererfamilier og adel for å ta del i vannkurer, gytjebad m.m., samt drikke helsebringende mineralvann. I slutten av 1930-årene forsvant denne virksomheten.

Åpnet i 2002

En av Norges største Spa avdelinger

Nå, et halvt århundre senere oppstår den igjen. Hankø åpnet i november 2002 dørene til et av de fineste Spa i Skandinavia, der velvære og avslapning står i sentrum. Hankø er et naturskjønt sted med omstreifende dåhjorter og gravsteder fra bronsealderen. Hotellet har også 4 tennisbaner, minigolf, Hankøhallen (hotellets egen idrettshall), fotballbane og egen strand (Trouville). På Hankø finnes det 160 private sommerboliger. Blant disse er kongefamiliens sommerbolig som ligger et par steinkast fra hotellet. Kongefamiliens tradisjonelle interesse for seiling har knyttet dem til Hankø gjennom mange år.

Nyt Hankø's vakre natur

Liker du å gå turer i vakker natur?

Da er Hankø drømmestedet for deg. Stå opp og nyt en deilig frokost, før du tar uteklærne på og går ut i Hankø’s vakre natur. Gå turer langs vannet, eller ta en ridetur på trolske skogsstier. Kanskje møter du på en dåhjort eller fem på din ferd. Uansett, en vandring på Hankø vil garantert gi deg opplevelser. Badehuset Trouville og klattreveggen ved Håbaugen er fine utsiktspunkter.

Planlegger du et besøk til Hankø?

Besøk Hankø Hotell i Fredrikstad!

Planlegger du å besøke Fredrikstad og den vakre øya på Hankø? Du er hjertelig velkommen på vårt hotell!

Hankø Hotell & Spa har 102 hotellrom, 180 sengeplasser, en stor konferanseavdeling, spa, idrettshall, tennisbane, fotballbane, minigolf og en variert aktivitetsmeny. Vi holder åpent hele året og kan tilby flere fasiliteter og populære eventer året rundt.

Besøk oss på Hankø og opplev roen, stillheten og skjønnheten øya byr på!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.