Hankø Seilerkro

Hankø Seilerkro
Hankø Seilerkro holder åpent helger og helligdager i mai.

Åpningstider mai
Fredag 16:00 – 22:00 (kjøkken 21:00)
Lørdag 13:00 – 22:00 (kjøkken 21:00)
Søndag 13:00 – 18:00 (kjøkken 17:00)

Kristi Himmelfart 16:00 – 22:00 (kjøkken 21:00)
17. mai 16:00 – 22:00 (kjøkken 21:00)
1. Pinsedag 13:00 – 18:00 (kjøkken 17:00)

17. MAI MENY

4- retters festmeny ( eller velg fra à la carte menyen under)

Forrett
PEPPERSTEKT KAMSKJELL
Blomkålkrem, mangochutney og skalldyr bisque.
Allergener: skalldyr, melk.

Mellomrett
EPLEGRANITÉ
Hvilerett for å rense ganen mellom forrett og hovedrett.

Hovedrett
HELSTEKT KALVEFILET
Duchessepotet med smak av trøffel, kremet selleri, confitert tomat med parmesanskål, soppfyllt ostekrem med solbærgele og calvadossaus med sultanrosin.
Allergener: melk, egg, gluten.

Dessert
INGEFÆRIS MED GIN
Pæreterte med limekrem.
Allergener: egg, melk

4-retter 795,-
Vinpakke 3 – glass 495,-

Forretter

PEPPERSTEKT KAMSKJELL 235,-
Blomkålkrem, mango chutney og skalldyr bisque.
Allergener: skalldyr, melk.

URTEKREMET SCAMPI 195,-
serveres med focaccia.
Allergener: skalldyr,melk.

PARMASKINKE MED RØKT POTETSALAT 185,-
Serveres på bruschetta. Allergener: gluten, løk.

Mellomrett

EPLEGRANITÉ 149,-
Hvilerett for å rense ganen mellom forrett og hovedrett.

Hovedretter

HELSTEKT KALVEFILET 465,-
Duchessepotet med smak av trøffel, kremet selleri, confitert tomat med parmesan, soppfyllt ostekrem med solbærgele og calvadossaus med sultanrosin.
Allergener: melk, egg, gluten.

YOGHURT- OG INGEFÆRMARINERT KYLLINGBRYST 345,-
Wokede grønnsaker, demi glace, stekt banan og stekte amadinepoteter.
Allergener: melk, egg.

STEKT GRAVLAKS 365,-
Stuede mandelpoteter med smørdampede rotfrukter, spinat og sennepsaus.
Allergener: fisk, melk, sulfit.

Desserter

HVITVINSDAMPET BANAN 135.-
med karamellisert rosin- og mandelblanding. Serveres med vanlijeis. Allergener: egg, melk, nøtter.

TILSLØRTE STRANDJENTER 145,-
Rørte jordbær med pisket rømme og brødkrum med kanel og sukker
Allergener: melk, egg, gluten.

INGEFÆRIS MED GIN 165.-
Serveres med pæreterte med limekrem
Allergener: egg, melk, nøtter.

Barnemeny

PASTA BOLOGNESE 115,-
Allergener:egg, gluten, løk.

PLAIN BURGER 110,-
100 g burger serveres med pommes frites
Allergener:gluten, egg.

PØLSE 99,-
2 grillpølser med pommes frites.

KULEIS 70,-
2 kuler med is serveres med kjeks.
Allergener: melk, gluten.

Alle øvrige retter på menyen fås i barneporsjon til halv pris.

À la carte meny 2024

Forretter

PEPPERSTEKT KAMSKJELL 215,-
Blomkålkrem, mango chutney og skalldyr bisque.
Allergener: skalldyr, melk.

URTEKREMET SCAMPI 199,-
serveres med focaccia
Allergener: skalldyr,melk, løk.

RØKT HJORT 225,-
Serveres med rødløkskompott og tyttebærkrem.
Allergener: melk.

Salat

CÆSARSALAT 245,-
med kylling, sprøstekt bacon, brødkrutonger og cæsardressing toppet med parmesan.
Allergener: melk, egg, gluten, ansjos

Hovedretter fisk

STEKT GRAVLAKS 375,-
Stuede mandelpoteter med smørdampede rotfrukter, spinat og sennepsaus.
Allergener: fisk, melk.

TOMATISERT FISK- OG SKALLDYRSUPPE 335,-
med blåskjell, scampi, laks, løk og paprika. Serveres med focaccia
Allergener: fisk, skalldyr, melk, sulfit.

HVITVINSDAMPEDE BLÅSKJELL 265,-
Serveres med pommes bistro, aioli og focaccia
Allergener: skalldyr, sulfit, egg.

URTEBAKT TORSK 425,-
lun tomatsalat, potetkrem, spinat og blåskjell- og skalldyrbisque.
Allergener: fisk, skalldyr, melk, sulfit.

Hovedretter kjøtt

SPARERIBS 325,-
Serveres med coleslaw, salat, maiskolbe, bbq-saus og amadinepoteter
Allergener: sulfit, melk, egg.

ENTRECÔTE 395,-
180 g entrecôte serveres med cæsarsalat, maiskolbe, grillet tomat, amadinepoteter og bearnaise.
Allergener: melk, ansjos

BIFFBURGER MED BLÅMUGGOST 285,-
180 g biffburger serveres med salat, tomat, sylteagurk bacon, sprøstekte løkringer og gorgonsola dressing og amadinepoteter.
Allergener: melk, gluten, løk.

BIFFBURGER MED BERNAISE 265,-
180 g biffburger serveres med salat, tomat, sylteagurk, løk og stekte amadinepoteter
Allergener: egg, løk, gluten.

HANKØPLANKE 795,-  per person
Minimum to personer
5 småretter servert med 5 tilpassede øltyper.
Urtekremet scampi, spareribs, tomatisert fisk- og skalldyrsuppe, røkt hjort med rødløkskompott og tyttebærkrem og brownie med sjokoladeganache
Allergener: skalldyr,fisk, melk, sulfit, gluten, løk.

Ost

OSTETALLERKEN 189,-
Kokkens assorterte oster og tilbehør

Dessert

HVITVINSDAMPET BANAN 135.-
med karamellisert rosin- og mandelblanding. Serveres med vaniljeis.
Allergener: egg, melk, nøtter.

TILSLØRTE STRANDJENTER 145,-
Rørte jordbær med pisket rømme og brødkrum med kanel og sukker
Allergener: melk, egg, gluten.

BROWNIE MED SJOKOLADEGANACHE 155,-
Serveres med bringebærsorbet og karamellkrem
Allergener: melk, egg, gluten, spor av nøtter.

Barnemeny

PASTA BOLOGNESE 115,-
Allergener:egg, gluten, løk.

PLAIN BURGER 110,-
100 g burger serveres med pommes frites
Allergener:gluten, egg.

PØLSE 99,-
2 grillpølser med pommes frites.

KULEIS 70,-
2 kuler med is serveres med kjeks.
Allergener: melk, gluten.

Alle øvrige retter på menyen fås i barneporsjon til halv pris.

Book bord her:

Del innlegg:

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle