Hankø Seilerkro

Hankø Seilerkro
Hankø Seilerkro holder åpent hver dag til 11. august

Åpningstider frem 30. juni
Mandag – fredag 16:00 – 22:00 (kjøkken 21:00)
Lørdag 13:00 – 22:00 (kjøkken 21:00)
Søndag 13:00 – 20:00 (kjøkken kl 19:00)

Fra 1. juli – 11. august
Alle dager 13:00 – 22:00 (kjøkken 21:00)

À la carte meny 2024

Forretter

PEPPERSTEKT KAMSKJELL 215,-
Blomkålkrem, mango chutney og skalldyr bisque.
Allergener: skalldyr, melk.

URTEKREMET SCAMPI 199,-
serveres med focaccia
Allergener: skalldyr,melk, løk.

RØKT HJORT 225,-
Serveres med rødløkskompott og tyttebærkrem.
Allergener: melk.

Salat

CÆSARSALAT 245,-
med kylling, sprøstekt bacon, brødkrutonger og cæsardressing toppet med parmesan.
Allergener: melk, egg, gluten, ansjos

Hovedretter fisk

STEKT GRAVLAKS 375,-
Stuede mandelpoteter med smørdampede rotfrukter, spinat og sennepsaus.
Allergener: fisk, melk.

TOMATISERT FISK- OG SKALLDYRSUPPE 335,-
med blåskjell, scampi, laks, løk og paprika. Serveres med focaccia
Allergener: fisk, skalldyr, melk, sulfit.

HVITVINSDAMPEDE BLÅSKJELL 265,-
Serveres med pommes bistro, aioli og focaccia
Allergener: skalldyr, sulfit, egg.

URTEBAKT TORSK 425,-
lun tomatsalat, potetkrem, spinat og blåskjell- og skalldyrbisque.
Allergener: fisk, skalldyr, melk, sulfit.

Hovedretter kjøtt

SPARERIBS 325,-
Serveres med coleslaw, salat, maiskolbe, bbq-saus og amadinepoteter
Allergener: sulfit, melk, egg.

ENTRECÔTE 395,-
180 g entrecôte serveres med cæsarsalat, maiskolbe, grillet tomat, amadinepoteter og bearnaise.
Allergener: melk, ansjos

BIFFBURGER MED BLÅMUGGOST 285,-
180 g biffburger serveres med salat, tomat, sylteagurk bacon, sprøstekte løkringer og gorgonsola dressing og amadinepoteter.
Allergener: melk, gluten, løk.

BIFFBURGER MED BERNAISE 265,-
180 g biffburger serveres med salat, tomat, sylteagurk, løk og stekte amadinepoteter
Allergener: egg, løk, gluten.

HANKØPLANKE 795,-  per person
Minimum to personer
5 småretter servert med 5 tilpassede øltyper.
Urtekremet scampi, spareribs, tomatisert fisk- og skalldyrsuppe, røkt hjort med rødløkskompott og tyttebærkrem og brownie med sjokoladeganache
Allergener: skalldyr,fisk, melk, sulfit, gluten, løk.

Ost

OSTETALLERKEN 189,-
Kokkens assorterte oster og tilbehør

Dessert

HVITVINSDAMPET BANAN 135.-
med karamellisert rosin- og mandelblanding. Serveres med vaniljeis.
Allergener: egg, melk, nøtter.

TILSLØRTE STRANDJENTER 145,-
Rørte jordbær med pisket rømme og brødkrum med kanel og sukker
Allergener: melk, egg, gluten.

BROWNIE MED SJOKOLADEGANACHE 155,-
Serveres med bringebærsorbet og karamellkrem
Allergener: melk, egg, gluten, spor av nøtter.

Barnemeny

PASTA BOLOGNESE 115,-
Allergener:egg, gluten, løk.

PLAIN BURGER 110,-
100 g burger serveres med pommes frites
Allergener:gluten, egg.

PØLSE 99,-
2 grillpølser med pommes frites.

KULEIS 70,-
2 kuler med is serveres med kjeks.
Allergener: melk, gluten.

Alle øvrige retter på menyen fås i barneporsjon til halv pris.

Book bord her:

Del innlegg:
en_USEnglish

This website uses cookies

We use cookies to improve the user experience on our website and to personalize advertisements. By continuing to use this website, you consent to our use of cookies. Reject all