Guest port

102 båtplasser og maritim restaurant

Hankø Seilerkro og Gjestehavn

Hankø Seilerkro og gjestehavn har en maritim restaurant og 102 båtplasser. Beliggende i vannkanten ved ankomst med fergen til Hankø er Seilerkroa er kjent for sin gode mat og atmosfære. Den er sesongåpen fra medio mai til utgangen av august.

Hankø Seilerkro kan nåes i sesong på tlf: 69 33 25 35. Kontakt hotellet på 69 38 28 50 for åpningstider og bordbestilling utenfor sesong.

Seilerkroa er flott til konfirmasjon, bryllup & selskaper.

Ring hotellet ved spørsmål, tlf 69 38 28 50.

Kiosken

Holder åpent i weekender fra mai og hver dag i fellesferien. Her får du snacks, mineralvann, ferske bakervarer og den nødvendigste proviant. Her betjenes også havnen og alle oppfordres til å ta turen innom for å betale havneavgiften. Kiosken er et samlingspunkt for øyas beboere & båtfolket – til en is, en kopp kaffe eller ei pølse.

Gjestehavnen

Har ca 100 gjesteplasser både longside og i båser. Brygge D (lengst ut mot sundet) er forbeholdt båter over 45 fot. Brygge C (innenfor brygge D mot land) har båser med bredde på 4 og 5 m lysåpning. Brygge B ( nærmest seilerkroa) har båser med bredde 3 – 4 m og passer båter opp til 35 fot. Dusjer er tilgjengelig for våre gjester mot betaling.

Priser pr dg (inkl strøm):
  • 30 fot kr 330
  • 31 – 40 fot kr 380
  • 41 – 50 fot kr 490
  • 51 og oppover fot kr 850
Planlegger du et besøk til Hankø?

Besøk Hankø Hotell i Fredrikstad!

Planlegger du å besøke Fredrikstad og den vakre øya på Hankø? Du er hjertelig velkommen på vårt hotell!

Hankø Hotell & Spa har 102 hotellrom, 180 sengeplasser, en stor konferanseavdeling, spa, idrettshall, tennisbane, fotballbane, minigolf og en variert aktivitetsmeny. Vi holder åpent hele året og kan tilby flere fasiliteter og populære eventer året rundt.

Besøk oss på Hankø og opplev roen, stillheten og skjønnheten øya byr på!

en_USEnglish
This website uses cookies

We use cookies to improve the user experience on our website and to personalize advertisements. By continuing to use this website, you consent to our use of cookies. Reject all