Lørdag 10. mai kl. 17:00 inviterer vi til en eksklusiv ølsmaking på Seilerkroa, hvor du får oppleve hvordan smaker og historier smelter sammen i en uforglemmelig kveld. Martin Houge fra Nøgne Ø leder oss gjennom en reise i fem utvalgte øltyper, deres historie og hvordan de best kombineres med mat.

Fra kl. 17:00 – 18:30 dykker vi ned i bryggekunstens verden, hvor Martin deler sin ekspertise om øl, smak og bruksområder.

Kl. 18:30 serveres en spesialtilpasset ølplanke med fem retter, komponert av vår kjøkkensjef Øyvind Theodorsen, hvor hver rett er nøye tilpasset en øltype for en optimal smaksopplevelse.

Meny og priser

Meny

  • Blåskjell med ingefær, hvitløk, chili og kokosmelk – servert med Ginger juice
  • Eple- og IPA-braisert svinenakke med kremet potetpuré, rotfrukter og demi-glace – servert med IPA
  • Sjøkrepsbisque med ertepuré, porterkaramelisert torsk og søtpotetchips – servert med 4884 Blanc
  • Røkt reinsdyr med posjert Williamspære, rødløkskompott og skogsbærekrem – servert med Brown Ale
  • Konfektkake med sjokoladeganache, porter og bringebærmousse – servert med Porter

Pris for ølsmaking: 595,- per person
Pris for ølsmaking + 5-retters meny: 795,- per person

Alkoholfritt alternativ er tilgjengelig for alle retter.

Bestill bord