Olsok på Hankø

I år starter vi opp en flunkende ny familiefestival på Hankø. 28 juli kl 14:00 står en perlerekke av artister og musikere klare for levere alt fra klassiske sommerslagere til lydkunst med elementer fra hav, seiling, snekkemotorer og båtliv. 

Her blir det underholdning for små og store barn, foreldre og besteforeldre. Det blir også aktiviteter og konkurranser der du blant annet kan teste ut dine båtkunnskaper.

Her kan du kjøpe festivalpass

Festivalpass (fra 2 år) 250,- + billettavgift
Familiepass (inntil 4 personer 800,-+ billettavgift)

PROGRAM

Og legg merke til at Elias kommer på besøk!

SPOR AV DRÅPER OG RØDE NEBB
Med slam-poesi, fortelling og musikk formidler Sarah Camille historien om den lille kolibrien som prøver å slukke en hel skogbrann med dråper av vann den bærer i nebbet sitt. Historien handler om om store og små ting. Om å sette spor, om å være ulik, om å følge spor, om å være unik; og mye i mellom. Musikken du får høre i denne konserten er en spennende blanding av jazz, brasiliansk, urban, afro-karibisk og folkemusikk
Sarah Camille Osmundsen, sang, slampoesi
Lius Barruch, perkusjon
Alejandro Gispert, bass
Jørn Erik Ahlsen, gitar

LYDROMMET
Musikerne i Lydrommet har spilt mange hundre konserter på skoler og festivaler over hele landet. De lager sin egen musikk og spiller på mange rare instrumenter – og noen vanlige instrumenter. Visste du for eksempel at man kan lage musikk på en ballong? Eller på en lekegris? Hva med en sag eller en skrivemaskin? Eller er det egentlig musikk det de lager? For når blir egentlig en lyd til musikk? De har også med en som er veldig flink til å leke med lys. Evelina Dembacke: lysdesign
Are Lothe Kolbeinsen: gitar
Stian Omenås: trompet og perkusjon

NORDHEIM
Odd Einar og Frid Nordheim har en markant plass i norsk musikkliv. De er musikernes favorittvokalister. Nå har de sagt JA til å komme til Hankø for å levere sine tolkninger av gamle og nye norske hits. Og de tar med seg døtrene Aurora og Embla på scenen. Denne familien synger seg rett inn i hjertene våre. Med låter fra blant annet Knutsen og Ludvigsen, De Lillos, Kygo og Sigrid er det duket for godstemning for hele familien.
Alf Magne Hillestad: trommer
Torjus Eggen: Bass
Terje Kjørlaug: Gitar
Christian Stähler: Tangenter

Overnatting/Gjestehavn
Kontakt Hankø Hotell og Spa for tilgjengelighet og priser. booking@hankohotell.no, telefon 69 38 28 50

Adkomst Båt
Kom med egen båt til Hankø Seilerkro og gjestehavn, tlf 69 33 25 35
Bil: Avgiftsbelagt parkeringsplass på Vikane og deretter en 4 minutters båttur over sundet.
Adresse: Vikaneveien 405, 1621 Gressvik Se www.hankohotell.no for priser.

Bakgrunn
Bakgrunn Initiativtakerne er fra Fredrikstad. Prosjektleder, Christel Forsberg, er vokst opp på Hankø, og kunstnerisk ansvarlig, Ingrid Kindem, er fra Kråkerøy. Begge er i dag bosatt i Oslo, og er sentrale personer i norsk musikkliv. De har nå lyst til å utvikle en årlig festival på Hankø med aktiviteter og kunstnerisk innhold med utgangspunkt i lokal kystkultur. Festivalen er støttet av Fredrikstad kommune, Østfold fylkeskommune, Akershus fylkeskommune og Hankø Invest.

For ytterligere informasjon kontakt:
Ingrid Kindem +47 995 31 630
Christel Forsberg +47 915 15 827, christel@primaevent.no

Følg festivalen på Facebook

Festivalen er støttet av Fredrikstad kommune, Østfold fylkeskommune, Akershus fylkeskommune og Hankø Invest.

Hankø

Hankø