Kortferie på Hankø

Kortferie på Hankø Hotell & Spa – stedet med alt på én øy.
Med en unik beliggenhet på den ytterste øya i Oslofjorden, med Nordsjøen som nærmeste nabo finner du Hankø Hotell & Spa,  kun 1 liten time fra Oslo. 

Tilbring tiden sammen med noen du bryr deg om på en kortferie hvor god mat og hygge står i fokus.

Vi kan tilby flere forskjellige kortferie pakker på Hankø Hotell & Spa, og har noe som passer for alle, både dere som kun ønsker en dag litt “vekk” fra hverdagen eller dere som vil ta et litt lengre opphold.

Kortferie light:

Et hyggelig rom med en deilig frokost – Fra kun kr 550,- per person i dobbeltrom per døgn

Kortferie med middag:

Start kortferien med en god 3-retters middag, overnatt i et av våre hyggelige rom og nyt en bedre frokost dagen etter – Fra kun kr 1025,- per person i dobbeltrom per døgn

Kortferie på Spa:

Ro ned med en avslappende 50 minutters spa-behandling før dere inntar en bedre 3-retters middag i vår flotte restaurant. Sov over i et av våre koselige rom og drøm om den gode frokosten dere skal stå opp til.
Fra kun kr 2195,- per person i dobbeltrom per døgn

kortferie på Hankø hotell & Spa med spa behandling

Alle våre kortferie pakker inkluderer fri inngang til basseng, boblebad (innendørs og utendørs), badstuer, trimrom og relax avdelingen vår.

Det er også mulig og kombinere kortferie pakkene om det er ønskelig – på Hankø setter vi din velvære og dine ønsker i fremste rekke.

Kom til Hankø og ta del av 140 år med historie og tradisjoner.
Hankø er kjent for sin flotte natur med turstier som tar deg rundt øya hvor du kan oppleve havet i all sin makt og skoger i all sin prakt.

Forholdene ligger her til rette, for at hverdagens stress skal komme i siste rekke!

Kontakt oss for din kortferie idag
Booking@hankohotell.no eller ring oss på telefon 69 38 28 50

kortferie på Hankø hotell & Spa

Hankø

Hankø