Konferanse på Hankø

Vi ønsker at dere skal få maksimalt utbytte av Deres konferanse hos oss og kan tilby konferanselokaler med kapasitet opptil 200 personer.
I høst har vi tilbud på  konferansepakker fra kun 1295,- per person!

På Hankø Hotell & Spa vet vi at en konferanse er en investering som du forventer gode resultater av. Derfor har vi lagt vekt på å kunne tilby gode kursfasiliteter og grupperom, og ikke minst det lille ekstra!. Maksimalt utbytte av din konferanse er viktig. Vi legger derfor stor vekt på forarbeidet for din konferanse . Vår bookingavdeling vil sammen med deg planlegge oppholdet, slik at alle forventninger oppfylles til det beste for deg som vår gjest på Hankø!

På Oslofjordens sydøstre side, vel en times kjøretur fra Oslo og ca 15 minutter fra Fredrikstad, ligger en av Norges vakreste øyer. Her har vi vekket liv i gamle tradisjoner fra 1877 hvor Hankø Bad og Kystsanatorium ble bygget. Hit valfartet kunstnere, grossererfamilier og adel for å ta del i vannlurer, gytjebad mm. Nå er det hotellets mange gjester som setter preg på stedet når ikke sommergjestene er på plass.

Hankø er et naturskjønt sted med omstreifende dåhjorter på en bilfri øy med utendørsaktiviteter tilpasset sommer som vinter. Her på Hankø kan dere benytte anledningen til en konferanse med noe mer enn det vanlige. Alt fra innendørs idrettshall og svømmebasseng, treningssenter og flotte spafasiliteter, en flott hage med privat kapell, tennisbaner, minigolf, våre flotte araberhester og ikke minst koselige sittegrupper ute i hagen for sommerlige møter. Med vår beliggenhet har vi alt fra sjø til skog og fjell til vår disposisjon med alle de aktiviteter dette gir muligheter for.

Vi kan i høst/vinter by på en fullverdi konferanse fra kun kr 1295,- per person i dobbeltrom som inkluderer:

  • Plenumsal tilpasset gruppens størrelse med AV-utstyr
  • 2 x Kaffepauser
  • Lunsj
  • 3-retters middag
  • Overnatting
  • Frokost
  • Tilgang til basseng, boblebad, badstuer, trimrom og Spa-avdelingen

Pris i enkeltrom er fra kr 1495,- per person

Ta kontakt med vårt booking kontor for å høre hva vi kan tilby din bedrift, slik at konferansen deres blir akkurat som dere ønsker.

 

Hankø

Hankø