Veibeskrivelse

Veibeskrivelse Oslo – Hankø
Kjør E6 sørover mot Gøteborg fra Oslo. Når du kommer til Råde svinger du av til RV 110 og kjører mot Fredrikstad. Kjør gjennom Råde sentrum og i ca 10 min til du kommer til RV 116 og skilt mot Engelsviken og Saltnes. Kjør i ca 5 min til du kommer til et skilt der det står Hankø – Vikane og RV 117. Kjør i ca 5 min til du kommer ned til vannet og parker på parkeringsplassen på Vikane. Husk å betale på parkeringsautomat. Fergen (avg.belagt) går kontinuerlig og bringer deg over til Hankø på 3 minutter. Ønskes det transport til hotellet så gi beskjed til fergen.

Veibeskrivelse Svinesund – Hankø
Følg E6 nordover mot Oslo. Ta av fra riksvei 109 og følg skilt mot Fredrikstad. I sentrum av Fredrikstad følg skilt mot Oslo, riksvei 110. Kjør i ca 5 min. Sving til venstre mot Engelsviken og Saltnes, riksvei 116. Sving til venstre mot Hankø og Vikane, riksvei 117. Kjør i ca 5 min til du kommer ned til vannet og parker på parkeringsplassen på Vikane. Husk å betale på parkeringsautomat. Fergen går kontinuerlig og bringer deg over til Hankø på 3 minutter.Ønskes det transport til hotellet så gi besjed til fergen.

GPS

Kjør til Vikaneveien 405 – kommer til parkeringsplasser og fergen til Hankø.

Offentlig kommunikasjon

Ta bussen til Hankø direkte fra Fredrikstad jernbanestasjon. Borg Buss, rute 302, Fredrikstad – Øyenkilen-Vikane(Hankø) Bussen har timesavganger, og også oftere i rushtiden, reisetid 30 minutter.

Sjekk kollektivtransport til Vikane/Hankø via Fredrikstad :
http://www.nsb.no

http://www.ostfold-kollektiv.no

http://flybussekspressen.no

http://www.nettbuss.no/

Taxi:
tlf: 02600

Turbuss/minibuss for gruppen deres fra OSL Gardermoen eller Oslo sentrum direkte til Vikane/Hankø eller retur kan ordnes via vår Salg- og bookingavdeling. Vi beregner 1 time 45 minutter reisetid til/fra OSL Gardermoen og 1 time 15 minutter reisetid til/fra Oslo sentrum direkte.

Værmelding for Hankø:
http://vaer.f-b.no

www.yr.no

Hankø

Hankø