Høsten og Høstferien på Hankø m\ yoga og skalldyrbord

Det er fortsatt frodig og grønt med herlig forfriskende sjøluft. Benytt muligheten til å se dåhjorten, høre brunsthylene i oktober-november, fiske langs svabergene eller bade i vårt basseng & innen- og utendørs jacuzzi m.m.

 

Yoga- og velvære helg 6 – 8 og 13 – 15 Oktober

yoga

Velkommen til en deilig Yoga opplevelse Hankø. Opplev øya og maten  – med Yoga, tilstedeværelse og stillhet. Vi ønsker å tilby deg en opplevelse av stress-frigjøring av både kropp, sinn og sjel. Hankø¸ tilbyr de riktige rammene for en slik opplevelse.

Yoga formene som tilbys passer alle nivåer. Du vil lære teknikker for å stille sinnet, frigjøre slagstoffer og å øke sirkulasjonen i kroppen og i sinnet.

Program:

Lørdag:

Morgen; kl 11.00 Medisinsk yoga

Ettermiddag; kl 16.00 Kundalini yoga

Kanskje en felles gå tur på øya etter lunsj.

Søndag:

Formiddag: kl 11.00  Yin yoga

Pris:

1 døgn: Kr 1.545,- per person i dobbeltrom.

Inkluderer middag, overnatting, frokost og Yoga

2 døgn: Kr 2.995,- per person i dobbeltrom.

Inkluderer middag overnatting, frokost, yoga, yoga, middag overnatting og frokost. Lunsj lørdag må kjøpes separat.

Medisinsk Yoga

Rolige yogaøvelser for deg som ønsker å lære øvelser som forbedrer sirkulasjonen i kroppen. Du lærer øvelser som du også selv vil kunne benytte på egenhånd og skape en endring i en kanskje tung og slitsom hverdag. Her kan du sitte på stol om det passer deg.  Passer alle aldre og de fleste utfordringer.

Yin Yoga

baseres på den kinesiske filosofien er en rolig terapeutisk yogaform og gir derfor en god balanse til en krevende hverdag.  I noen av yin yoga stillinger arbeides det over lengre tid for å åpne og tøye bindevev, dyp muskulatur og ledd/leddbånd. Dette får deg til å gi slipp i spenninger og få mer energi. Det er også lagt til dynamiske overganger fra stilling til stilling. Øvelser er spesielt tilpasset årstiden vi er i – for bedre helse og mer energiflyt. Ingen forkunnskap er nødvendig. Øvelser tilpasses til hver enkelt.

Kundalini Yoga

Lær å puste riktig!  Denne yogaformen er en mer utfordrende yogaform enn medisinsk yoga. ( Medisinsk yoga kommer opprinnelig fra Kundalini Yoga.)

I kundalini yoga jobber vi dypere med øvelser som stimulerer nervessystemet, sirkulasjonssystemet og respirasjonssystemet ( pusten )   Her benyttes mantra ( lyd ), mudra ( håndbevegelse ) og Dhristi ( øye fokus ) hyppig. Gong og tibetanske lydboller kan også benyttes for en dypere indre reise.

Passer alle nivåer, da vi lett tilpasser øvelsene til hver enkelt. Kundalini yoga kalles også yoga for bevissthet.

 

Spatilbud i perioden 29 september – 8 oktober

image2

Spa-opphold kr 1.595,- pr person i dobbeltrom. (Inkluderer 50 min spa-behandling, middag, overnatting, frokost og lunsj.)

Barn under 12 år på foreldrenes rom betaler kun kr 495,- pr barn med fullpensjon.

 

Havets festbord 30. september og 7. oktober

skalldyr

med havets delikatesser, dessert og kaffe. Levende musikk i baren.

Kun kr 695,- pr person.

Rom/frokost kr 585,- pr person i dobbeltrom,

Spa-opphold inkludert havets festbord kr 1.995,- pr person. (Inkluderer 50 min spabehandling, skalldyrbord, overnatting, frokost.)

KUN OVERNATTING;

Familiepakke Kr. 3.900,-

Inkluderer 3 overnattinger med frokost i et dobbeltrom og et kombirom (beliggende tvers over gangen for hverandre) for 2 voksne og 2 barn inntil 12 år. Gjelder bestillinger i perioden 1. – 5. oktober.

 

3-dagers pakke Kr. 3.300,-

Inkluderer 3 overnattinger i dobbeltrom for 2 personer med frokost. Gjelder bestillinger i perioden 1. – 5. oktober

Bestill her.

Se våre aktiviteter for mer inspirasjon.

 

Hankø

Hankø