Hankø Race Week Festival

I forbindelse med Hankø Race Week vil det bli holdt 2 fantastiske konserter som er åpne for alle. Fredag 29. juni er det «Chicago Tribute» og lørdag 30. juni «Tina – Simply the Best». Billetter kan kjøpes på Ticketmaster og i resepsjonen på hotellet.
Delta på årets sommerfest!

Fredag 29. juni er det konserten «En hyllest til popgruppen Chicago – musikk gjennom 50 år».

Den amerikanske popgruppen Chicago feiret 50 år som band i 2017.De har solgt over 100 millioner plater og turnerer fortsatt. De har spilt live for over 1 milliard publikummere over hele verden. De hadde mange låter som toppet Bilboard listene som «Make me Smile», «Hard to Say I’m Sorry» og «If you leave med now».
Generation Live Band er et av de få tributeband som entusiastisk gjenskaper de hornrekke-dominante låtene som Chicago ble berømt for på 70-tallet. Det 10 mann store bandet leverer en generøs konsert som varer i 90 minutter.

Start: kl 2100
Pris:   kr 275

Lørdag 30. juni er det Tina Turner som hylles med konserten «Tina – Simply the Best»!

Dette er et forrykende musikalsk show basert på Tina Turners musikk. Publikum får oppleve Christine Meyer som «The Queen of Rock’n’Roll og med seg har hun et ensemble på 8 under ledelse av Geir Langset, en av Norges mest meritterte kapellmestre. Christine Meyer er Norges ukronede souldronning, og antageligvis landets beste Tina Turner-tolker. Showet tar deg med på en utrolig variert musikalsk reise og har spilt for fulle hus landet rundt. Du vil få høre Proud Mary, Private Dancer, Typical Male, What’s Love Got to do With it og mange flere av hennes hits. Både sangere, dansere og musikere vil gi deg 90 minutters show som du sent vil glemme.

Start: kl 2130
Pris:    kr 395

Festivalpass for begge konserterer kjøpes i hotellets resepsjon – pris kr 620.

Dersom dere ønsker å ha middag og billett til «Tina – Simply the Best» er prisen kr 695. Dette bestilles direkte på hotellet.

Les mer om Hankø Race Week her

Hankø

Hankø