George Michael Tribute Show

george michael tribute

George Michael Tribute Show

har premiere på Hankø Fjordhotell og Spa 15.juli. Showet er en hyllest til den avdøde superstjernen og tar for seg det beste av artisten fra tiden i Wham og som soloartist, Michael solgte over 120 millioner plater. Han hadde tolv singler og syv album på førsteplass i Storbritannia, og ti singler og ett album på førsteplass i USA. Hans debut i 1987 som soloartist, albumet Faith, er solgt i over 20 millioner eksemplarer Alle hans fire studioalbum har ligget som nummer én på hitlistene i Storbritannia.

KJØP BILLETTER HER

Produsert av Bjørn Halstensen og Dag Solheim for Hankø Event AS

George Michael

George Michael Tribute Show har premiere på Hankø Fjordhotell og Spa 15.juli. Showet er en hyllest til den avdøde superstjernen og tar for seg det beste av artisten fra tiden i Wham og som soloartist, Michael solgte over 120 millioner plater. Han hadde tolv singler og syv album på førsteplass i Storbritannia, og ti singler og ett album på førsteplass i USA. Hans debut i 1987 som soloartist, albumet Faith, er solgt i over 20 millioner eksemplarer Alle hans fire studioalbum har ligget som nummer én på hitlistene i Storbritannia.

Showet som produseres av Bjørn Halstensen og Dag Solheim har Gaute Ormåsen i hovedrollen som George Michael. Gjesteartist er Ulrikke (Brandstorp). Oppsetningen har et 12-mannsorkester . Totalt er det 17 personer på scenen. I løpet av de ca. 2×45 minuttene for man høre alle superhitene fra Wham tiden som: «Last Christmas», «Club Tropicana» og «Wake Me Up Before You Go-Go», og fra solokarrieren dukker selvfølgelig «Faith», «Careless Whispers» og «Don’t Let The Sun Go Down On Me» (Duett med Elton John) opp.

 

Gaute Ormåsen

Brumunddølen ble kjent for det norske folk da han deltok i tidenes første Idol i 2003, her ble han til slutt nummer to etter Kurt Nilsen. Kort tid etter ga han ut albumet «New Kid in Town» som solgte hele 30.000 eksemplarer og som inneholdt hitsinglene «Chasing Rainbows»(1.plass på VG-lista) og «Miss you when you`re gone».

I 2005 fikk han avtale med plateselskapet Tylden & Co og valgte å gå over til å synge på norsk.

Til sitt første norskspråklige album «G for Gaute» (2006) lagde han det som senere har blitt en moderne norsk klassiker ” Kjærlighet er mer enn forelskelse”.  I 2008 kom albumet «Drømmesang» og derfra fikk vi sanger som «Du + jeg= vi» og «Til vi ses igjen». Grand Prix låta ” Synk eller Svøm” er fra albumet «Oss i mellom» (2010). Singelen «Hei, sommer» (2012) er blitt en kjær sommerhit. I 2013 deltok han igjen i Melodi Grand Prix. Denne gangen med den engelske «Awake». Den holdt seg inne på P4s topp 30 liste i mange måneder. 33 åringen har spilt i musikaler og tilsvarende hyllest-show.

http://gauteormaasen.no/

 

Ulrikke

Ulrikke Brandstorp fra Sarpsborg har akkurat avsluttet en fantastisk helg i Oslo Spectrum hvor hun sang seg til Gullfinalen i årets Melodi Grand Prix. Låten «Places» , som endte på 4.plass, var og er en favoritt blant mange. En tøff video til låten er spilt inn på Siri Lanka. 22 åringen har tidligere deltatt i Idol(2013) og The Voice(2015). Hun har også vært med i tilsvarende show tidligere som en hyllest til både Queen og Michael Jackson. Ulrikke medvirker i år med låten «Play it» i en kampanje for svenske Isadora Cosmetics i 35 land.

ulrikkeofficial.com

 

Bjørn Halstensen

Bergenseren som på 90-tallet ble Fredrikstad gutt skal lede et 12-manns orkester med tre blåsere og fire strykere, i tillegg til tre korister/dansere. Bjørn er også musikalsk ansvarlig for forestillingen. Den tidligere FFK-spilleren som er utdannet lærer har i mange år nå drevet med musikk på heltid og han har et utall av egenproduserte konserter og arrangementer bak seg. Bjørn har det siste året vært ansvarlig for den norske underholdningen under Ski VM, Skiskytter VM, Håndball VM og EM, han har hatt et utall konsert i Norge i tillegg til Spania og USA. Bjørn opptrer jevnlig med Cecilia Vennersten, Dennis Storhøi, Henning Kvitnes og Tom Mathisen, bare for å nevne noen. Nå blir det show med en av hans musikalske favoritter George Michael.

 

Hankø

Hankø