Bryllup

Hankø er som skapt til deres bryllup!  Forestill deg vielse ute i det fri, med en av våre paviljonger dekorert med blomster og bladverk.  Etterfulgt av en fantastisk bryllupsmiddag og dans – velg å ha bryllupsmiddagen ute i hotellhagen eller innendørs i vår majestetiske restaurant!  Vi har en flott veteranbil som brudeparet kan leie til å ta bilder eller hentes med.

P1050222
A-Ford fra 1930
Selve hotellet

Kan by på 102 rom inkl 6 suiter og ca 200 sengeplasser. Stort spa anlegg med muligheter for massasje & behandling. Restaurant og bar med alle rettigheter har plass til ca 200 gjester i tillegg til arealene utendørs. Velger dere og deres gjester å bruke litt tid her, byr hotellet på et mangfold av aktiviteter og fasiliteter og øya innbyr til deilige turer i et unikt skjærgårdsmiljø.

Selve vielsen

Her har dere mulighet til å benytte kapellet, hvor vi har et samarbeid med Onsøy sogneprest,  ute i paviljongen i hotellhagen, eller Onsøy Kirke på fastlandet.

vikfoto-hank-fjordhotell-0037
Kapellet, dekorert i høstfarger.
panorama_2
Vielse i paviljongen
Vielse i pavlijongen
Vielse i paviljongen
Mat og drikke

Er viktig i et bryllup og vi tilbyr flere velsmakende festmenyer med dertil vinpakker. Havet er en naturlig ingrediens i vår hverdag og vi tilbyr også et imponerende Havets festbord som et alternativ til festmenyene våre! Festoppdekking med hvite duker og servietter på bordene er inkludert i våre bryllupsmenyer. Etter middagen ønskes det ofte dans til levende musikk ut i de små timer. Vi har et meget godt kontaktnett på alle typer band. Her det mulighet for å sitte ute i teltet ( plass til ca 80 pers) eller inne i spisesalen (plass til ca 120 pers).

Oppdekn.telt
oppdekning i teltet
Samarbeidspartnere

Vi kan være behjelpelig med fotograf (Jan Ivar Vik), transport, blomster, makeup og frisør for det komplette arrangement.

Må kjærligheten adderes, gledene multipliseres, sorgene subtraheres, inntektene divideres og verden formeres!

Velkommen til bryllup på Hankø!

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud på booking@hankohotell.no eller bruk forespørsel

 

Hankø

Hankø